SRB

Klot & frket centar

Your cart : 0.00 din

Kupite sa registracijom

Kupite bez registracije

Product Details | | KROJACKE MAKAZE 25cm

KROJACKE MAKAZE 25cm

 • Product price:
 • Shipping Price:
 • Any subsequent product:
 • Stanje na lageru:
 • UID:
 • Number of hits:
 • Payment:
 • 1700.00 din
 • Cenovnik kurirske službe (delivery terms)
 • Cenovnik kurirske službe
 • 2
 • 17183
 • 2282
 • Delivery |

KROJACKE MAKAZE 25cm

Ask a Question

name

 

E-mail

 

Message

Security Code

Klot & frket centar | Contact Information

Company: Klot & frket centar

VAT number: :

Category vunica, pozamanterija

Street: Lasla Gala 30

Region: Južno-bački

City: Novi Sad

ZIP: 21000

County:

Country: Srbija

Phone 1: 064/244-72-84

Phone 2:

Phone 3:

Fax:

Mobile: 064/244-72-84

E-mail: stanislava.bajilo@gmail.com

Web site: www.vojvodinahandmade.com

Status: 20240807

Business Since: 2014

   

Leave Feedback

Total votes

USLOVI ONLINE KUPOVINE I ISPORUKE

Porudžba putem sajta je moguća za sve navedene proizvode na sajtu klikom na dugme „U KORPU". Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a e-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Trudimo se da stanje artikala na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u odredjenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu.

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe, a cena porucene robe iskazana je na računu-otpremnici koju dostavljamo uz naručeni artikal.

Poručeni proizvod putem internet se plaća po ceni na dan porudžbine.


Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće gotovinski prilikom preuzimanja ili uplatom na nas racun na osnovu instrukcije za placanje Uplatnicom.


Kurirska služba će prilikom dostave posebno naplatiti troškove dostave, odnosno dostave sa otkupom jer isti nisu uračunati i naznačeni na računu.

Poručeni proizvod kurirska služba dostavit će u roku od 4 radnih dana od dana potvrđenja porudžbe.


Rok za odustanak od kupljene robe je 14 dana od dana preuzimanja robe.


U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite za drugi proizvod ili da Vam bude vraćen novac. Povrat novca kupcu koji nema otvoren tekući račun izvršiće se elektronskim putem poštanskom uputnicom u roku od 7 dana od odustanka od kupovine.


Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženu fakturu, potpisani nalog za ispravku, popunjeni reklamacioni list, kao i popunjen obrazac za odustanak.

U slučaju povraćaja Vi snosite troškove povraćaja robe. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi proizvod Vi snosite troškove povracaja i dostave novog artikla.

PRAVILNIK O POSTUPKU I NAČINU REŠAVANJA REKLAMACIJA KUPACA NA ROBU

Član 1 Ovim pravilnikom Trgovac uređuje način, uslove i postupak rešavanja prigovora (reklamacije) potrošača zbog nesaobraznosti robe putem sajta www.vojvodinahandmade.com i ovlašćenja, obaveze i odgovornosti Trgovca u pogledu ostvarivanja prava potrošača na prigovor.

Član 2 Kupac, u smislu ovog pravilnika, jeste svaki građanin koji u putem interneta na sajtu www.vojvodinahandmade.com kupuje proizvode za lične i porodične potrebe.

Član 3 Kupac ima pravo prigovora na kupljeni proizvod zbog nedostataka koji su nastali, u roku od dve godine od dana kupovine.

Član 4 U slučaju da nakon izvršene porudžbe bude utvrđeno da je omaškom na sajtu u odnosu na poručeni model označena pogrešna cena, Trgovac će nastojati da Kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni model važila u trenutku porudžbe.
U tom slučaju Kupac ima pravo da poručeni model plati prema stvarnoj ceni koja je važila za poručeni model u trenutku porudžbe, ili pak da odustane od porudžbe.

Član 5 Zahtev za reklamaciju može se dostaviti samo poštom na sledeću adresu Novi Sad, ul. Lasla Gala 30.
Prilikom podnošenja zahteva za reklamaciju kupac je dužan:
- u zahtevu za reklamaciju da navede razloge reklamacije i željeni način rešavanje iste
- dostavi potpisani nalog za ispravku.

Član 6 Osnovanost zahteva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik, i obaveštava Kupca u roku od 8 dana od dana prijema iste.

Član 7 U slučaju osnovanosti prigovora i njegovog prihvatanja od strane Trgovca, Kupac ima pravo po sopstvenom izboru na:
- zamenu kupljenog proizvoda sa nedostatkom za nov ispravan proizvod ili otklanjanje nedostatka na proizvodu
- vraćanje iznosa cene plaćene prema priloženom računu, u slučaju kada otklanjanje nesaobraznosti nije moguće ili ako predstavlja nesrazmerno opterećenje za trgovca.

Povrat novca kupcu koji nema otvoren tekući račun izvršit će se elektronskim putem poštanskom uputnicom u roku od 7 dana od odustanka od kupovine.

Član 8 Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.


Polisa privatnosti

Klot & frket centar svoju obavezu cuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiracemo brižno.
Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

Klot & frket centar se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• Ko smo mi
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Zabrinuti ste zbog
• Kontaktirajte nas

KO SMO "MI":
Svaka licna informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.vojvodinahandmade.com je kontrolisana od strane Klot & frket centra, sa sedištem u Novom Sadu, Lasla Gala 30.
Koje informacije sakupljamo kada napravite narudžbu ili na drugi nacin komunicirate sa nasim sajtom?

Možemo tražiti od vas odredjene informacije a vi možete proslediti licne podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice). Takodje, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, koje ste stranice posećivali.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se cuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoci pri sprecavanju prevara ( provera kreditne kartice)
4. Administracija nagradnih igara
5. Vodjenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga ili kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:
Vaša bezbednost je garantovana jer Klot & frket centar koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE:
Pored ovlašcenih zaposlenih u Klot & frket centar vaše podatke možemo proslediti trecim licima nekoj od kurirskih službi u slucaju narudžbe odredjenih artikala, kako bi bili u mogucnosti isporuciti robu. Dodatno, odredjene vaše informacije mogu biti prosledjene ovlašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

ZABRINUTI STE ZBOG:
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Klot & frket centar
Polisu privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali ne tačne podatke, molimo vas da nas kontaktirate na nasu adresu, ili putem telefona 064/8821234 ili emailom: slpetkovic@gmail.com i informacija ce biti ispravljena čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova Polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.

PODRŠKA I REKLAMACIJE:
Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u online prodavnici možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na slpetkovic@gmail.com
• Poštom na Klot & frket centar, Lasla Gala 30, 21000 Novi Sad, Srbija
• Telefonom na 064/8821234